Profielschets:

Testen is een vak apart waarin ik excelleer om samen met de opdrachtgever de gestelde doelen te bereiken. Het gaat er bij mij niet zo zeer om wat ik breng, maar wat u, de klant van mij verwacht. Mijn credo is: “Kwaliteit is een keuze en het juiste niveau bepalen we samen” en dat is precies hoe ik werk en in het leven sta. Niet als einzelgänger maar als teamspeler die mijn teamgenoten coacht, begeleidt en helpt producten van betere kwaliteit te realiseren.

Mijn toegevoegde waarde:

Ik ben in staat om complexe processen en architecturen te vereenvoudigen en mogelijke knelpunten identificeren.  Ik kan in heldere bewoordingen uitleggen wat de bedoeling is van bepaalde componenten en hoe je deze het beste in kan passen in bestaande processen, procedures etc. Ik help teamgenoten het beste uit zichzelf te halen.

Mijn Opdrachtgevers

Voor de ondermeer de volgende opdrachtgevers heb ik opdrachten uitgevoerd:

  • Als Zelfstandig Professional:
    Belastingdienst – Allianz Global Assistance – Royal Agrifirm Group – Coop Supermarkten – Condigne – CJIB – Nederlandse Publieke Omroep – Horizon Jeugd Zorg – Jumbo Supermarkten;
  • In dienst van een detacheringsbedrijf:
    Politie Nederland – Dienst Justis – DHL – vtsPn – Allianz Global Assistance – Keylane – RDW – Belastingdienst Centrum voor ICT (B/CICT) – Pink Roccade Sociale Zekerheid – Belastingdienst/ AutomatiseringsCentrum (B/AC) – Aegon – Keesing (denksport)