Profielschets:

Testen is een vak apart waarin Tom wil excelleren om samen met de opdrachtgever de gestelde doelen te bereiken.  Het gaat er bij Tom niet zo zeer om wat hij breng, maar wat de klant van hem verwacht. Zijn credo is: samen werken en samenwerken, en dat is precies hoe hij werkt en in het leven staat. Niet als einzelgänger maar als teamspeler die zijn teamgenoten coacht, begeleidt en helpt producten van betere kwaliteit te realiseren.

Mijn toegevoegde waarde:

Tom kan complexe processen en architecturen vereenvoudigen en mogelijke knelpunten identificeren.  Hij kan in heldere bewoordingen uitleggen wat de bedoeling is van bepaalde componenten en hoe je deze het beste in kan passen in bestaande processen, procedures etc. Hij helpt teamgenoten het beste uit zichzelf te halen.

Mijn Opdrachtgevers

Voor de ondermeer de volgende opdrachtgevers heb ik opdrachten uitgevoerd:

  • Als Zelfstandig Professional:
    • Belastingdienst – Allianz Global Assistance – Royal Agrifirm Group – Coop Supermarkten – Condigne – CJIB – Nederlandse Publieke Omroep – Horizon Jeugd Zorg – Jumbo Supermarkten;
  • In dienst van een detacheringsbedrijf:
    • Politie Nederland – Dienst Justis – DHL – vtsPn – Allianz Global Assistance – Keylane – RDW – Belastingdienst Centrum voor ICT (B/CICT) – Pink Roccade Sociale Zekerheid – Belastingdienst/ AutomatiseringsCentrum (B/AC) – Aegon – Keesing (denksport)